Jachthaven Waterland

Ons bedrijf is gevestigd op het terrein van jachthaven Waterland.

Direct gelegen aan de Gouwzee vindt u Jachthaven Waterland. Onze jachthaven ligt slechts 10 km ten noorden van Amsterdam in het landelijke gebied Waterland. De ruime groenvoorziening en rietkragen geven de haven een uniek karakter. Wij onderscheiden ons door onze vriendelijke medewerkers en 24/7 mentaliteit. Uw jacht is bij ons altijd in goede handen. De hoge standaard van de voorzieningen en de diverse nautische bedrijven op Jachthaven Waterland zorgen dat u maximaal kunt genieten in Monnickendam.

Website jachthaven Waterland

Waterland Yacht Charter

U vindt ons in Monnickendam op ‘Jachthaven Waterland’, zo’n 10 minuten rijden ten noorden van Amsterdam. De thuishaven is direct aan het IJsselmeer en beschikt over een bewaakte parkeerplaats. Onze vloot bestaat uit 16 zeiljachten; van de Dehler Varianta 18 tot en met de Dehler 45.

Website “Waterland Yacht Charter”

Zeilschool Waterland

Zeilschool Waterland is op onze haven gevestigd en legt zich toe op jeugdzeil instructie. Alle instructeurs zijn CWO gecertificeerd en er wordt lesgegeven in optimisten, open Bic’s, RS Tera, RS Quba en RS Feva.

Website “Zeilschool Waterland”

Restaurant De Ouwe Blauwe

Op de haven bevindt zich “Eetcafe De Ouwe Blauwe”: een gezellig café-restaurant met prachtig uitzicht op de haven. In het seizoen alle dagen geopend vanaf 9:30 uur.

Voor presentaties of vergaderingen is het restaurant is voorzien van beamer & audio.

Website “De Ouwe Blauwe”

Dragonfly

Dragonfly’s zijn invouwbare snelle trimarans. Ze zijn ontworpen en gebouwd door Quorning Boats, een Deense fabriek gevestigd in Skaerbaek, vlakbij Fredericia.

Dragonfly’s zijn prachtig vormgegeven, een lust voor het oog. De afwerking is praktisch en van hoge kwaliteit, zoals verwacht mag worden van een Deense fabriek.

Website “Dragonfly”

Vester Sails

VesterSails is een zeilmakerij, gespecialiseerd in het maken van buiskappen, kuiptenten, cabrioletkappen, dektenten, zeilhuiken, rolfokhoezen, bimini’s en bootkussens. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de beste materialen op dit gebied. Verder leveren wij jachtzeilen van diverse bekende merken en repareren, onderhouden en reinigen al uw jachtzeilen.

Website “Vester Sails”

Jachtservice De Waterman

Gerard Leurs van Jachtservice De Waterman is als Yanmar dealer en motoren onderhoudsmonteur al 25 jaar actief en sinds januari 2010 op onze haven gevestigd. Uiteraard kunt u voor onderhoud en reparatie van alle scheepsmotoren hier terecht. Hiernaast kunt u er terecht voor motoren revisie, rvs werk en hydrauliek. Tevens RVS reparatie en constructie.

Website “De Waterman”

Victoire / Firmship

Verkoop van Victoire zeiljachten en Firmship motorjachten

Website “Victoire”

Sails & Rigs

Sails & Rigs levert nieuwe zeilen, repareert uw bestaande zeilen en bekleedt stuurwielen. Daarnaast tuigen wij uw schip in het najaar af, kijken uw zeilen na, slaan ze op in ons magazijn en brengen ze weer aan boord in het voorjaar.

Website “Sails & Rigs”