Geschiedenis

In 1997 is de oprichter van het bedrijf, Bram Visser en zijn vrouw Adrie Stam, in Monnickendam begonnen als Jachtschilder. Niet veel later kregen zij de mogelijkheid om de watersportwinkel aldaar over te nemen.

Het bedrijf groeide verder toen de tuiger, RenĂ© Sepers, zich bij Bram en Adrie aansloot en ook de motorenservice kreeg invulling door het overnemen van de naastgelegen Volvo dealer “Motoren Willem”. Het motoronderhoud is na het met pensioen gaan van Willem overgenomen door Hessel. Hij heeft zijn sporen verdiend in het onderhoud aan vrachtwagendiesels, heeft zich inmiddels de specifieke kennis van watersportmotoren volledig eigen gemaakt.

Na het vertrek van Dehler Nederland uit Monnickendam heeft Yacht Service Visser deze taak overgenomen. Niet alleen de ruim loods is door ons overgenomen, maar ook de voorraad Dehler onderdelen en de kennis in de persoon Dick de Beer. Dick heeft jarenlang bij Dehler gewerkt en heeft bijna alle typen Dehlers wel onder handen gehad.

In 2012 hebben Bram en Adrie het bedrijf verkocht aan de huidige eigenaren Jurian en Ingrid Pesie. Het is de uitdrukkelijke wens van ons om het bedrijf met dezelfde hang naar kwaliteit en integriteit voort te zetten en verder uit te bouwen.